Et truquem?

Deixa’ns les teves dades

O si t'estimes més

5 raons per passar-se a Parlem

Tarifes sense sorpreses

Tenim tarifes modulars a preus justos i definitius. I sempre que podem et millorem la tarifa, sense apujar-ne el preu. Volem el millor per a tu.

Cobertura total

Tenim cobertura mòbil en el 99% del territori i arribem a més de 4 milions de llars de Catalunya amb la nostra fibra.

Propers a tu

Sabem que canviar d'operadora no és fàcil. Per això ens encarreguem de tot, amb un servei d'atenció al client 24/7, de forma ràpida i en la teva llengua

El 93% dels nostres clients ens recomanen

Som l'operadora amb menys baixes, queixes i reclamacions del mercat. Més de 150.000 persones han fet el pas i ens han recomanat. Alguna cosa estarem fent bé.

Si mai vols marxar, t'ho posem fàcil

Sense permanència en al teva línia de mòvil i només una permanència de tres mesos en les tarifes de Fibra i Mòbil.

Tens algun dubte?

Parlem Telecom treballa sobre la xarxa de telefonia mòbil de Yoigo i Orange, per tant, disposa de la mateixa cobertura que aquests operadors a nivell de l’estat espanyol, que arriba a tot el territori. D’aquesta manera, disposem d’un millor salt a xarxes secundàries amb una àrea de cobertura més extensa per tal que, quan baixi la cobertura principal, cerqui ràpidament xarxes secundàries. Així, si et trobes en un lloc on no arriba la cobertura de Yoigo, el teu dispositiu podrà accedir a la cobertura d’Orange. És per aquest motiu que el nom de la xarxa a la qual es connecti el teu dispositiu pot variar. A nivell internacional podràs gaudir de la mateixa cobertura gràcies al servei de roaming, que et permetrà navegar fora del país.
Sí. Mitjançant el procés de portabilitat pots canviar d’operador sense canviar de número de telèfon. Nosaltres parlem amb el teu operador actual per assignar-te una data de canvi al més aviat possible. La nova SIM de Parlem arribarà abans que la teva portabilitat hagi estat efectiva i estarà desactivada fins a aquest moment. El dia del canvi d’operador, l’antiga deixarà de funcionar (normalment durant la nit) i podràs començar a utilitzar la de Parlem.
PROVA’NS durant 3 mesos i si no quedes satisfet marxa sense compromís. Si et dones de baixa abans, hauràs d’abonar la penalització d’incompliment de permanència.

Sí. Tindràs una velocitat de navegació amb fibra de 300Mbps ó 600Mbps a internet i en mòbil de tecnologia 4G en una gran part del territori, que et permetrà navegar a la màxima velocitat.

Truca al 1713 i t'informarem, sense compromís! O si ho prefereixes, et truquem.