Sol·licita pressupost sense compromís

Envia’ns la teva última factura de la llum i et passem una proposta en menys de 24 hores. 

Estalvi i eficiència

Estalvia fins el 70% en la teva factura de la llum generant la teva pròpia energia.

A més, compensem l’energia que no consumeixes

Màxima qualitat

Instal·lació amb els materials més innovadors i inversors d’alt rendiment a un preu just.

25 anys de garantia de producció.

Manteniment preventiu inclòs.

Professionalitat i experiència

Projectes desenvolupats pel nostre equip propi d’enginyers i instal·ladors, garantitzant un màxim estalvi i professionalitat en la instal·lació.

Més de 300 instal·lacions realitzades…

Totes les facilitats

Finançament total de la instal.lació al 0% d’interès.

Subvencions de fins el 55% i bonificacions de fins el 50% en l’IBI.

T’ajudem amb els tràmits i gestions.

Legalització inclosa.

Empreses

Descobreix tot el que Parlem Energia pot aportar a la teva empresa. Redueix costos i converteix-lo en un negoci responsable amb el medi ambient.

Preguntes freqüents

A pesar que la instal·lació inicial pot semblar important a curt termini, amb les plaques solars

Estem dotant a la nostra llar d’una Font d’energia renovable i neta que durarà més de 25 anys.

A llarg termini, l’estalvi d’energiaserà superior que la inversió inicial i re valoritzarà el preu de la seva llar.

A més, si generes més energia de la que consumeixes, la podràs vendre a la xarxa.

Actualment es poden demanar subvencions al govern de fins el 55% de la instal·lació i la majoria de municipis ofereixen bonificacions en el IBI per a llars en les que s’hi instal·lin sistemes fotovoltaics per incentivar la eficiènciaenergètica i l’ús d’energies renovables.

La transició ecològica s’està impulsant des de totes les institucions. La Unió Europea ha limitat expressament la possibilitat de nous “Impostos al sol”, establint el dret a la ciutadania a produir, consumir, emmagatzemar i vendre la seva pròpiaenergia renovable, sense estar subjecte a taxes, aportant seguretat a tots els usuaris.

Els preus cada dia més elevats de la electricitat i el gas fan que instal·lar plaques fotovoltaiques sigui una inversió rentable per a moltes llars.

Sol•licitar un estudi gratuït

Una instal·lació fotovoltaica està composta per panells fotovoltaics, un inversor, el suport sobre el que es munta la instal·lació i els elements de seguretat i protecció.

A més, les instal·lacions fotovoltaiques compten amb un sistema de gestió amb el que podràs controlar a distancia, a través d’una app en el teu telèfon mòbil, la producció de la instal·lació solar i el consum de la teva llar.

Els panells solars funcionen també quan hi ha núvols, pluja o neu, tot i que la seva producció energètica es redueix. Es considera que en zones del nord d’Espanya la radicació és més que suficient per poder estalviar amb instal·lacions solars.

Durant les hores nocturnes els panells no produeixen energia, degut a que necessitem un mínim de raigs de sol per generar-la. Per rentabilitzar al màxim la teva instal·laciónomés tens que modificar lleugerament els teus hàbits de consum energètic i programar els consums importants en els moments de radiació solar.

Sol•licitar un estudi gratuït

Actualment existeixen3 tipologies d’ajuda per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a Espanya:

  • Les comunitats autònomes compten amb subvencions especials de fins el 55%/ 50%? Sobre el valor de la inversió inicial de la instal·lació, dins del pla de transformació, renovació i resiliència. Propiciant així que l’aprofitament de la energia solar i l’autoconsum sigui més accessible per a tothom.
  • Els ajuntaments proposen bonificacions fiscals del IBI ( Impost sobre els bens immobles), que poden ser de fins el 50% del valor de l’impost per aquells immobles en els que s’hagi instal·lat sistemes d’energia solar. A més, molts municipis, han decidit aplicar bonificacions sobre el ICIO o Impost sobre instal·lacions, Construccions i Obres per incentivar la instal·lació de plaques solars a les seves localitats.
  • La deducció del IRPF es una altra subvenció que incentiva l’autoconsum fotovoltaic. Aquest es pot sol·licitar a la hora de fer la declaració de la renta i pot arribar a ser el 20% de la quantitat invertida en el sistema fotovoltaic.

Sol•licitar un estudi gratuït

La instal·lació fotovoltaica és molt senzilla. Una vegada obtinguts els permisos d’obres de l’Ajuntament, el procés d’instal·lació a la teva llar pot durar d’1 a 3 dies, incloent la legalització i la inscripció de la instal·lació en el registre d’Autoconsum.

Sol•licitar un estudi gratuït

Les nostres instal·lacions tenen una mitjana de vida útil de més de 25 anys i Parlem energia en fa un manteniment preventiu, amb la fi de garantir una màxima producció durant tota la seva vida útil.

A més, la majoria d’assegurances de la llar cobreixen els danys dels panells solars per diferents causes, incloent les meteorològiques.

Sol•licitar un estudi gratuït

L’energia que obtinguis de la teva pròpia instal·lació s’incorpora a la xarxa elèctrica de casa teva o a la del teu negoci per a ser consumida, i l’energia sobrant és aprofitada i compensada en forma d’excedents generant un estalvi a la factura de la llum.

Sol•licitar un estudi gratuït

Des del 25 de març, el Grup Parlem va entrar en sector de les energies renovables a Catalunya adquirint el 100% d’Ecolium, una companyia empordanesa d’energia sostenible, especialitzada en la generació d’energia verda fotovoltaica, per empreses i particulars arreu de Catalunya.  

Sol•licitar un estudi gratuït

Logo Parlem

Segueix-nos